Zoeken
  • Debbie Jacob

Elke dag een nieuw jaar


Eerst en vooral wens ik iedereen, zoals het hoort, een gelukkig Nieuwjaar.


Een nieuw jaar is meestal een hele goede reden om ons hele leven om te gooien. Het vorige jaar is er altijd veel te veel gebeurt dat ons niet zinde en we zijn altijd veel te blij dat het jaar voorbij is. Om vervolgens een jaar later hetzelfde te zeggen. "Dit jaar ga ik meer beginnen sporten en op mijn lijn letten. Dit jaar ga ik meer voor mezelf beginnen doen en tijd maken voor mezelf. Dit jaar ga ik meer afspreken met mijn beste vrienden."

Kortom: "Dit jaar ga ik pas echt gelukkig worden", zoals we horen te denken als iedereen ons een "gelukkig" Nieuwjaar wenst. We horen gelukkig te worden.

Maar laat ons eerlijk zijn, goede voornemens zijn de beslissingen die we dagelijks kunnen nemen. Goede voornemens liggen steeds binnen ons handbereik. Goede voornemens zouden niet afhankelijk mogen zijn van "1 januari 20..". En ik betrap er mezelf af en toe ook op. Op die iets grotere motivatie om dingen in mijn leven te veranderen wanneer die datum in zicht is. Al heb ik in 2017 voor het eerst echt beseft dat veel dingen in een stroomversnelling kunnen geraken, wanneer je er gewoon voor gaat, zonder meer.

Dus ga ervoor. Maak elke dag opnieuw goede voornemens tegenover jezelf. Geloof dat verandering in je eigen handen ligt en ook altijd binnen handbereik is. Je hoeft niet te wachten op een nieuw jaar. Je kan elke dag je knop omdraaien. Je kan elke dag beginnen sporten en meer voor jezelf zorgen. Je kan elke dag je passie beginnen leven. "Dus zet u recht en begint eraan!"

.

#NewYear #Nieuwjaar

69 keer bekeken
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon

©2017 by Singer-songwriter Debbie Jacob. Proudly created with Wix.com