Zoeken
  • Debbie Jacob

Mindfulness-maand: Dag 15: Niksen

Sommige dagen ben je gewoon moe. Niet verdrietig, niet per sé asociaal, gewoon moe. En we gaan daar dan ook niets meer achter zoeken. Ik denk dat mijn lichaam op zoek is naar de zonnestralen. Vanmorgen viel ik na mijn wekker gewoon terug in slaap, wat mij nooit overkomt.Ik heb geleerd om op zulke momenten mindful naar mijn lichaam te luisteren. Dus ik deed wel een mindfulness-oefening deze ochtend, maar ik schrijf geen uitgebreide blog vandaag. Ik heb er geen nood aan om mezelf die opdracht te geven, want er kruipt toch dagelijks een uurtje tijd in. En normaal gezien doe ik dat met veel plezier, maar vandaag zou het tegen mijn zin zijn, wat niet de bedoeling kan zijn tijdens mindfulness-maand. Daar gaat het allemaal om, toch? Leren luisteren naar het moment en meer mijn gevoel volgen.


Ik ben zelfs een beetje trots dat ik dit kan. Ik probeer mijn grenzen te bewaken en af en toe betekent dat dat ik 's avonds gewoon eens niks doe, nem! :D


Tot morgen lieverdjes!

En slaapwel eh!

7 keer bekeken
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon

©2017 by Singer-songwriter Debbie Jacob. Proudly created with Wix.com