Zoeken
  • Debbie Jacob

New beginnings

Soms is het moeilijk om de juiste woorden te vinden om mee te starten, dus bij deze heb ik gewoon gekozen om te starten met dat toe te geven. Ik schrijf gewoon echt heel graag en wilde al laaaang terug een blogbericht maken. In de toekomst wil ik vooral meer dingen gaan doen waarbij mijn hart op en neer springt als het eraan denkt. Ik wil leven vanuit mijn gevoel en minder vanuit mijn denken. Maar ja, wil niet iedereen dat een beetje?


Een tijdje geleden nam ik een heel drastische keuze vanuit mijn gevoel. Ik besliste om na vijf jaar mijn job vaarwel te zeggen. En met die vijf jaar liet ik ook heel veel mensen achter die me ondertussen zeer nauw aan het hart lagen. Mensen met wie ik op een heel persoonlijke manier had samengewerkt, want dat kan ook niet anders als je samen muziek maakt. Muziek is zoiets grensoverschrijdend waarbij echt alles aan de oppervlakte kan komen. Verdriet, woede, maar ook intense blijdschap. En ik heb heel veel momenten van intense blijdschap gevoeld. Ook van verdriet en woede, dat hoort erbij.


Ik heb vooral liefde gevoeld, liefde voor mijn vak, voor muziek, voor mensen, voor coaching geven, voor verhalen en voor mensen helpen. Ik heb liefde gekregen en daarvan nog een extra hoop die laatste weken voor mijn vertrek. Mijn hart liep over van warmte en blijdschap. En ook van verdriet, dat hoort erbij. Je kan niet gepassioneerd leven zonder soms eens pijn te voelen. Je kan geen mensen graag zien zonder gekwetst te worden. Dus verdriet heb ik gehad in grote mate, want liefde heb ik gevoeld in grote mate, en nog steeds.


Ik maakte wel plaats voor nieuwe dingen, dus vandaar dit schrijfsel. Dit schrijfsel vloeit voort uit de ruimte die ik gecreëerd heb en die ruimte voelt zo bevrijdend aan. Ik voel dankbaarheid naar de mensen die me steunden en naar mezelf dat ik volhield. Dat ik durfde te springen, niet wetende waar ik zou terechtkomen. En kijk nu, mijn pootjes zijn daar al. Stilaan wordt de grond onder mijn voeten wat stabieler. Stilaan voel ik creativiteit terug opborrelen. Stilaan krijgt mijn nieuw begin vorm.


En ik heb er zin in. ;-)

64 keer bekeken
  • Facebook - White Circle
  • White YouTube Icon

©2017 by Singer-songwriter Debbie Jacob. Proudly created with Wix.com